Fortfarande under uppbyggnad

Har nu hunnit tagit tag i hemsidan lite igen. Menyer har kommit på plats, texten har ändrats lite här och var m.m.

Bilder saknas dock. Men det kommer sen. Så länge kan ni följa på facebook där jag uppdaterar lite mer regelbundet.

Jag behöver nu tips och förslag på företagsnamn! Tänker fortsätta med Mandariiin, men vill göra det mer tydligt vad det är för företag, som t.ex. ”Salong Mandariiin”. Men jag vill inte ha det så tråkigt och idélöst. Lite kaxigt och originellt är jag ute efter. Kom gärna med förslag!

Behöver även hjälp med min logga. Någon som kan bild redigering? Loggan är en .jpg bild. Men det saknas två st i i namnet. Så man måste klippa och klistra lite.

Hoppas att ni alla har en trevlig sommar! Glöm inte olja in era naglar, även fast ni är på semester!