Tillbaka i skolbänken

Kom äntligen in på den kursen jag sökt och började plugga till yrkesförare i januari.

Detta innebär tyvärr att jag inte riktigt har tid för min salongsverksamhet för tillfället. Jag har redan kontaktat er kunder som jag har blivit tvungen att boka av. Har valt att behålla några enstaka utav mina vänner som kunder för att jag fortfarande ska få vara lite kreativ och inte tappa tekniken helt. Ska försöka vara duktig på att fota dessa naglar så jag håller sidan lite vid liv.

Vi får sen se hur jag gör i framtiden när skolan är slut ( i höst ) om jag då har möjlighet att lägga lite mer tid på företaget.

Men för tillfället tar jag inte mot nya nagelkunder.
Om du är intresserad utav hårextensions så går det bra att höra av sej. Då detta inte kräver lika täta återbesök så har jag eventuellt möjlighet att hjälpa dej.