Information

All bokning och kontakt ska ske via sms, då jag kan ha svårt att svara i telefon om jag jobbar.

Vid din första bokning kommer jag ta alla dina uppgifter med namn, adress, telefon, personnummer.

Avbokning ska ske MINST 24 timmar innan du har din bokade tid. Missar du din tid eller avbokar för sent kommer jag skicka hem faktura på 80% av behandlingspriset.

Jag bor i Rissne, Stockholm.

Det finns pälsdjur (hundar, illrar och fiskar) hemma hos mej. Du får gärna ta med egen hund, men informera mej om det innan du kommer!

____________________________________________________________________

Jag hjälper dej gärna med att beställa hem passande löshår. Vi bokar in en tillfälle då vi träffas och väljer ut lämplig längd, mängd och färg med hjälp av en färgring. Så fort jag fått pengar av dej så beställer jag hem löshåret och de tillbehör du behöver för skötseln, vanligtvis europeiskt hår från Rapunzel of Sweden. Jag tar ej någon extra avgift för detta.

Du kan använda håret flera gånger om du sköter det rätt. Jag brukar rekommendera alla att köpa en bra inpackning och silkesdroppar som man sedan kammar in i håret. Detta gör att löshåret behåller sin glans och inte trasslar sej lika lätt. Silkesdroppar är även bra för ditt egna hår.

____________________________________________________________________

Vid beställning utav lösdreads så vill jag att du lägger en handpenning. Dels för att jag ska veta säkert att du kommer fullfölja beställningen, men även för att jag ska kunna beställa hem material.
När dreadsen är klara kontaktar jag dej för att kunna avsluta affären. Antingen så postas dreadsen till dej eller så bokar vi tid för isättning.

Jag ansvarar inte för några varor som kommer bort på posten. Vill du vara säker på att ditt paket kommer fram, säg till att du vill ha det skickat rekommenderat. Du står för alla fraktkostnader.

____________________________________________________________________

All betalning sker till mitt Nordeakonto genom Swish, kort eller kontant.
Accepterade kort är: MasterCard, Visa, American Express, Diners Club, JCB.
Vid överföring av pengar är det väldigt viktigt att du skriver ditt namn som meddelande så jag ser att just du har betalat.

Konto nummer: 3258 00 88601
Swish: 0701724574

____________________________________________________________________

Du får gärna följa mej på Facebook där jag uppdaterar med bilder och lite annat.

Om det är något du funderar på, fråga! Men oftast finns redan svaren på hemsidan.

Efter avslutat jobb så ser jag gärna att du lämnar någon kommentar eller inlägg på Facebook. Det uppskattas utav både mej och nya kunder!